0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

U FIRENCI I DALJE O VLAHOVIĆU: Sada mu preti kazna zbog kršenja protokola! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 22:30

Dušan Vlahović ne prestaje da bude tema u Italiji

Nakon što je bio akter najvećeg transfera u Italiji ove zime, Dušan Vlahović ne prestaje da bude glavna tema u italijanskim medijima. Ovaj put „Corriere dello Sport“ javlja kao je poznata stvar da je Vlahović pre meča sa Kaljarijem bio pozitivan na koronavirus, ali kako je pokrenut postupak protiv njega jer i pored negativnog testa, srpski napadač je optužen da je prekršio kovid protokol na Apeninima.

„Odeljenje za prevenciju virusa korona u Toskani, na osnovu propisa o napuštanju prebivališta u slučaju zaraženosti i o nedozvoljenom kretanju, sačinio je prijavu pravosudnom organu koji će izvršiti odgovarajuće istrage“, rekao je Simone Becini savetnik za zdravstvo u Toskani.

Dalje se navodi:

„Provere su otkrile da zahtevi za prenos mesta za sprovođenje izolacije izgleda da nisu stigli“, istakao je Bacini i potom dodao: „Informacije vezane za ovaj slučaj se odnose na rad pravosudnih organa i vezane su za zdravstvene podatke, tako da je neophodno poštovati privatnost, a zadatak pravosudnih organa će biti da definitivno utvrde činjenice“.

Vlahović je postigao gol na svom debiju za Juventus, a još ostaje da se vidi kakav će epilog imati ova priča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter