0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@SouthamptonFC

TOTENHEM IPAK NIJE KREM LIGE: Broja izrasta u mašinu, Siti gazi sve pred sobom ka tituli! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 23:48

Sjajno veče u Premijer ligi je za nama

Večeras su na programu bile četiri utakmice Premijer lige, a ukupno na njima viđeno je čak petnaest golova.

Mančester Siti slavio je lako protiv Brentforda sa 2:0, golovima Rijada Mareza krajem prvog dela sa bele tačke, odnosno Kevina De Brujnea 20 minuta pre kraja utakmice. Sterling je iznudio svoj 23. penal u karijeri i tako je igrač u istoriji Premijer lige po broju pretrpljenih faulova u kaznenom prostoru, zaista neverovatan podatak.

U Londonu na meču između Totenhema i Sautemptona bilo je izuzetno zanimljivo. Čak dva puta su izabranici Antonija Kontea vodili ali na kraju su pretrpeli poraz od 2:3. Najpre su domaći poveli autogolom Bednareka u 18. minutu, da bi samo pet minuta kasnije fantastični albanski napadač Armando Broja izjednačio rezultat, ovo je šesti gol dvadesetogodišnjeg momka u Premijer ligi.

Dvadeset minuta pre kraja Son je ponovo doveo Totenhem u vođstvo, ali deset minuta kasnije u 180 sekundi gosti preokreću golovima Elijunasija i Adamsa i tako nose sva tri boda na jug Engleske a tim iz Londona beleži drugi uzastopni poraz.

Na duelu Aston Vile i Lidsa u Birmingemu takođe je bilo vatreno. Nakon svega devet minuta igre Džejms je doneo prednost ekipi Marsela Bijelse, ali blickrig Aston Vile nakon pola sata, najpre golom Kutinja, a potom i dva gola Ramzija, dovodi tim Stivena Džerarda u prednost.

Ipak Lids je ekipa sa izuzetnim karakterom. Džejms ponovo postiže gol, ovaj put u nadoknadi vremena prvog dela igre, a zatim Ljorente nakon sat vremena postiže gol za izjednačenje i konačan rezultat 3:3.

U meču Noriča i Kristal Palasa domaćin se branio celu utakmicu i nekako izvukao bod. Kanarinci su golom Tima Pukija došli u vođstvo u 38. sekundi igre. Nakon toga ista slika se gledala ceo meč, Palas je napadao Norič stajao u bloku. Nakon sat vremena bunker je probijen golom Vilfreda Zahe, koji je tri minuta kasnije mogao da napravi potpuni preokret ali je promašio penal. Do kraja nije bilo promene rezultata.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter