0
Evrokup

EuroCup-Partizan v Andora Beograd, 09.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN U PREDNOSTI NA POLUVREMENU: Stranci vuku crno-bele, prvi poeni Tristana! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 21:19

Solidna predstava Partizana u prvom delu utakmice

Košarkaši Partizana otišli su na odmor sa pozitivnim rezultatom 45:35 i tako su na dobrom putu da se revanširaju Andori za poraz ranije ove sezone. Sjajno su crno-beli otvorili utakmicu i otišli na maksimalnih plus 9 poenima Zeka Lideja u završnici prve četvrtine.

Drugi period su gosti otvorili nešto bolje i uspeli da smanje prednost tima Željka Obradovića, ali nakon tehničke greške za klupu gostiju, Partizan dodaje gas i nošen sjajnom atmosferom u dvorani vraća se na maksimalnih 12 poena razlike. U međuvremenu je Tristan Vukčević zabeležio svoje prve poene u dresu Partizana.

Najbolji u redovima kluba iz Beograda su stranci, Lesor sa 10, Panter i Ledej sa 7 poena, a kod gostiju Klevin Hana je najbolji sa 10, Arteaga ima 8 poena, dok najbolji igrač Partizanovog rivala, Kodi MilerMekintajer ima 5 poena i po 3 skoka i asistencije. Važno je napomenuti da domaći igraju bez Alena Smailagića, a mora se i pohvaliti sjajan šut za dva koji je na preko 75 posto.

Partizan je na skoru 8 pobeda i 4 poraza što ga stavlja na drugo mesto tabele grupe A, dok je Andora na petom mestu sa 6 pobeda i 5 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter