0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

OVO JE ZA TEŠKU ROBIJU: Fudbaler Vest Hema se iživljavao nad mačkama, sada mu preti zatvor! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 17:21

Ovo je strašno…

Javnost na ‘ostrvu’ ostala je zgrožena nakon što je isplivao snimak na kom fudbaler Vest Hema Kurt Zuma u svom stanu maltretira dve mačke.

Nakon uznemirujućeg video snimka, na račun francuskog igrača stižu kritike i osude sa svih strana, što je potpuno očekivano i razumno. Jadne životinje su oduzete Zumi te su smeštene u azil, gde će ih pregledati veterinari.

Zakoni u Engleskoj nisu uopšte naivni, pomenutom fudbaleri čak preti i zatvor ukoliko se dokaže da je zaista mučio životinje.


Nedugo nakon skandala koji je potresao svet, Zuma se putem društvenih mređa izvinio svima koji su se uznemirili zbog video snimka:

– Želim da se izvinim zbog svojih postupaka. Nema opravdanja za moje ponašanje, zbog kojeg se sada jako kajem. Želim da kažem da mi je zaista žao i izvinjavam se svima koji su se osetili uznemireni zbog video snimka. I jedna i druga naša mačka su u odličnom zdravstvenom stanju. Voli ih cela porodica i brine se o njima, a ovo je bio samo izolovani incident koji se neće ponoviti – napisao je Zuma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter