0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

‘ON JE GENETSKA NAKAZA PRIRODE’ Poznati teniser šokirao čitav svet ovom izjavom o Nadalu!

Objavljeno: 09.02.22 u 14:22

Bivši teniser Greg Rusedski otvoreno je govorio o španskom asu Rafaelu Nadalu, koji je nedavno osvojio 21. gren selm u karijeru.

Španac je do istorijske titule stigao u Melburnu, kada je u finalu Australijan opena savladao Danila Medvedeva.

On je genetska ‘nakaza’ prirode, a njegova mentalna snaga je najbolja na svetu. Ako biste birali čoveka koji će da igra meč za vaš život, to bi onda bio Nadal. Ono što je uradio je senzacionalno. Sve to ima posebnu pozadinu, jer, ne zaboravimo da je u septembru imao fotografiju na štakama. Nije uopšte stavljao težinu na to stopalo o kom pričamo – rekao je Rusedski za „Tenis.kom“ i potom dodao:

Na 0:2 i 3:2 za protivnika i 0:40 za njega, mi pomislimo: ‘To je to, zavesa se spušta, nema šanse da se vraća!’, a Rafa samo pokaže čvrstinu i želju da se bori. Ne zaboravimo i publiku, bila je naelektrisana, toliko su podržavali Nadala, hteli su da vide kako se istorija dešava. Za mene je to verovatno najveće dostignuće njegove karijere, istakao je Rusedski.

Podsećamo, na ovogodišnjem Australijan openu nije učestvovao Novak Đoković, kome su tamošnje vlasti ukinule vizu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter