0
Evrokup

head coach Aleksandar Dzikic and justin Cobbs (L) Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVI PORAZ BUDUĆNOSTI U MORAČI: Venecija lako u Podgorici, užasno prvo poluvreme domaćina! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 20:57

Košarkaši Budućnosti doživeli drugi vezani poraz u Morači

Ekipa Budućnosti poražena na domaćem terenu od ekipe Venecije rezultatom 72:82 i tako sada već polako počela da se oprašta od vodećeg mesta u grupi B. Gosti su već u ranom periodu napravili razliku i imali prednost 2:16, koja je išla i na maksimalnih plus 24. Tim iz Podgorice je uspeo da smanji zaostatak ali ne i da preokrene utakmicu pa je tako nakon utakmice sa Ulmom, još jednom poražen na domaćem parketu.

Za domaće najbolji je bio Vili Rid koji je ubacio 15 poena, poen više od srpskog košarkaša Vladimira Micova, a dvocifreni su još bili Kobs, Peri i Popović sa po 10 poena.

U timu sa severa Italije najbolji je bio Džordan Tiodor sa 15 poena, Majkl Bramos i Mičel Vot su ubacili po 12, a još dvocifren je bio i Ostin Dej koji je postigao 10 poena.

Budućnost je sada trećeplasirana sa osam pobeda i pet poraza, isti broj poraza ima i Venecija, ali dve utakmice i dve pobede manje za ekipu Valtera De Rafaelea.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter