0
Evrokup

FOTO: Twitter/@KKCedOL

NBA NA EVROKUP PARKETU: Cedevita Olimpija može svakog da pobedi kada im se igra košarka! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 21:36

Košarkaši Cedevita Olimpije napravili veliki brejk u Evrokupu

Tim iz Ljubljane napravio veliki korak ka plasmanu u narednu fazu jer su u gostima savladali ekipu Ulma rezultatom 96:104. U jednoj izuzetno atraktivnoj utakmici viđen je veliki broj preokreta, najveća prednost je iznosila, pre završetka utakmice, po šest poena za obe ekipe, a sjajno su oba tima šutirala iz igre i meč završila na preko 55 posto efikasnosti. Mora se pohvaliti i šut sa distance tima iz Slovenije koji je bio na fenomenalnih 15/27.

Najbolji u redovima Cedevita Olimpije su bili Zoran Dragić sa 20 poena, 4 skoka i 3 asistencije, dok je Melvin Edžim takođe ubacio 20 poena, ali i uhvatio 8 skokova. Sjajno je odigrao i Jaka Blažič koji je dodao 15 poena i 5 asistencija, a Edo Murić je upisao 13 poena. Dvocifreni su još bili i Zek Ogust i Jogi Ferel sa 11, odnosno 10 poena.

Kod domaćina iz Nemačke najbolji je bio Semadž Kriston sa jednom NBA partijom, bek je ubacio 28 poena, uhvatio 3 skoka i dodao 7 asistencija na to, a pratili su ga Filip Herkenhof sa 13 poena, odnosno Sindarius Tornvel sa 12 poena.

Cedevita Olimpija je sada na sedmoj poziciji sa 5 pobeda i 7 poraza, dok je ekipa Ulma mesto iznad sa istim brojem poraza ali i pobedom više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter