0
Evropske lige

Serbia's Serbia's Sergej Milinkovic-Savic Dusan Vlahovic Serbia - Azerbaijan, FIFA World Cup 2022, Qualifying Round 12.10.2021. Beograd, Srbija 12.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IMOBILE ILI VLAHOVIĆ, KO JE BOLJI NAPADAČ?: Svoje mišljenje izneo je SMS, njegov odgovor zaprepastio celu Evropu!

Objavljeno: 09.02.22 u 16:22

Vlahoviću nije trebalo mnogo da opčini navijače novog kluba.

Mesecima unazad, srpski napadač je zahvaljujući sjajnim partijama i golovima tema broj jedan na ‘čizmi’, a pogotovo sada, nakon fantastičnog debija u dresu Juventusa.

Njemu je trebalo samo 13 minuta da postigne gol i tako oduševi javnost u Italiji. Srbin sa Ćirom Imobileom deli prvo mesto na listi najboljih strelaca u italijanskom prvenstvu, obojica su se po 18 puta upisali u strelce.

E sad, postavlja se pitanje – ko je bolji, Vlahović ili Imobile. Odogovor na ovo pitanje dao je Dušanov saigrač iz reprezentacije, Sergej Milinković Savić.

– Imobile i Vlahović su dva sjajna napadača. Ćiro je stariji deset godina, a Dušan mora još mnogo da radi i raste. Nema sumnje da će jednog dana postati veliki poput Imobilea – rekao je Sergej Milinković Savić u razgovoru za magazin “Lacio stajl”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter