0
Evrokup

FOTO: Twitter/@Penya1930

HUVENTUD JE BAŠ JAK: Ekipa iz Badalone juriša ka prvom mestu Partizanove grupe! (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.22 u 20:24

Ekipa Huventuda izašla na kraj sa Turk Telekomom

Lider Partizanove grupe, Huventud, upisao je još jednu pobedu, sedmu u nizu, i tako napravio veliki korak ka osiguravanju prvog mesta. Današnja žrtva bio je Turk Telekom, u Ankari, gde je tim iz Španije slavio 69:78. Ekipa iz Badalone je konstantno bila u prednosti, išla je u jednom momentu i na maksimalnih plus 12, ali domaći nisu želeli da se predaju te su u jednom trenutku prišli na samo četiri razlike, ipak za kompletan preokret falilo je snage.

Ante Tomić je punio sve kolone na susretu, iskusni centar je meč završio sa 19 poena uz 5 skokova i 6 asistencija, a po deset su dodali Brendon PolSimon Birgander i Žoel Para.

U ekipi iz Ankare najbolji je bio Džared Terel sa 17 poena, nekadašnji centar Mornara iz Bara Oktavius Elis je ubacio 13 poena i imao 7 uhvaćenih lopti, a jedini dvocifreni pored njih bio je i Obri Daukins sa 10.

Huventud je i dalje lider grupe A sa 11 pobeda i samo 2 poraza, dok je turska ekipa na sedmoj poziciji sa 6 pobeda i 7 poraza. Biće zanimljivo u ovoj grupi do poslednjeg kola, ali deluje kao da je Huventud neuhvatljiv za sada.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter