0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2013-2014 Cukaricki v Crvena Zvezda Omega Roberts Marko Vesovic and Nenad Milijas looks dejected Beograd, 06.10.2013. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HIT PRIČA KOJA JE OBIŠLA SRBIJU: Igrao u Zvezdi, potom radio kao magacioner a sada ima novi klub!

Objavljeno: 09.02.22 u 18:20

Gotovo su svi pomislili da je Omega Roberts završio karijeru, međutim nije tako.

Roberts je dres Crvene zvezde nosio tokom 2013. godine, a u javnosti se nedavno pojavila informacija da je stameni defanzivac počeo da radi kao magacione, međutim 32- godišnji fudbaler hoće još da igra fudbal, pa je potpisao ugovor sa Donjim Sremom.

On će tako ove godine igrati četvrtu ligu Srbije, a pomenuti klub se na Instagramu pohvalio najnovijim pojačanjem.

Fudbal Super liga season 2013-2014
Cukaricki v Crvena Zvezda
Omega Roberts
Beograd, 06.10.2013.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Bomba prelaznog roka! Naše najnovije pojačanje je štoper Omega Roberts. Omega nam dolazi iz Žarkova, a igrao je u Crvenoj zvezdi, Novom Pazaru i Borcu iz Čačka. Bio je i kod nas u samom vrhuncu našeg kluba, a igrao je i za reprezentaciju Liberije. Omega dobro došao nazad – piše na stranici Donjeg Srema.


Roberts je 2011. godine došao u Srbiju kada je potpisao ugovor sa Slobodom iz Užica, da bi potom otišao u Smederevo a odatle prešao u Crvenu zvezdu. Posle šestomesečne epizode na Marakani, prosleđen je za Borac iz Čačka, Donji Srem, Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter