4
Domaći fudbal

Guelor Kanga UEFA Europa League Crvena Zvezda - Mitjiland 4.11.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ČUO SAM DA ĆE BITI 30.000 DELIJA’: Kanga jedva čeka nastavak sezone, maksimalno je motivisan pred utakmicu sa Čukaričkim!

Objavljeno: 09.02.22 u 15:49

Vezista crveno-belih nada se da će tribine Marakane na svakoj utakmici biti pune.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17 časova na svom stadionu odmeriće snage sa ekipom Čukarčkog, na samom startu drugog dela Superlige Srbije.

Gelor Kanga jedva čeka naredni meč, nada se da će u Ljutice Bogdana doći veliki broj navijača.

Koliko god nam je prijala pauza, toliko su nam nedostajale utakmice na ‘Marakani’ i podrška najboljih navijača. U subotu otvaramo prolećni deo takmičenja protiv Čukaričkog, čuo sam priče da će biti i 30.000 ‘Delija’ na svakoj utakmici, bilo to prvenstvo ili Evropa. To bi bio spektakl i jedva čekam da do toga dođe – izjavio je fudbaler crveno-beli i potom dodao:

– Drago mi je što ćemo do kraja februara odigrati tri duela na ‘Marakani’, sa nestrpljenjem iščekujemo sve te mečeve. Jedan od njih je i večiti derbi, ali idemo korak po korak. Navijači su nam priredili sjajan doček po povratku iz Turske, sa bakljama i vatrometom, a predstojeći dueli su prava prilika da se spektakl nastavi na tribinama – rekao je Kanga za Blic.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

4 Komentara

  1. A, ja maštam da te više ne gledam! Šta će mi u Zvezdi igrač od 36 godina koji se jedva vuče po terenu kao prebijeni pas i koji stalno vraća lopte unazad!

    0
    0
    Odgovori
  2. Blago nama kad imamo takve znalce, u veznom redu, kao Kangu, Sanoga i Bena! Onda se neko čudi kako to da imamo pet bodova zaostatka na tabeli, za Partizanom! Kažu da su dovedeni da prave razliku na terenu! Kakvu su razliku pokazali, na terenu, u dve utakmice sa Radnikom i Partizanom?! Specijalizovana fudbalska platforma INSTAT, ima veoma interesantnu statistiku, pa ko hoće može se informisati koliko su ove fudbalske prevare iz Afrike, (promovisane u “kapitalce”), imali procenat uspešnih driblinga prošle jeseni (odgovor: ni jedan!), koliko imaju uspešnih dobijenih duela, koliko vraćenih lopti unazad?! Koliki im je na osnovu svega indeks korisnosti?! Nažalost, pokazatelji su porazni, pa se pitam za koje babe zdravlje ovi “kapitalci” nose crveno-bele dresove?! Hoću naše mlade igrače da gledam!

    0
    0
    Odgovori
      • Ti li si Mito?! Ne ja nisam Zvezdaš, nego mora biti da si ti! Ali, neću da gledam ove atletičare u brzom hodanju, koji su promenili sport i maskirani u dresove Zvezde izigravaju fudbalere na terenu! Šta oni znaju sa loptom u nogama?! Znaju samo da vraćaju loptu unazad, ili da je dodaju najbližem saigraču. I to je sve od ovih “kapitalaca”! Kada si ti video da je neko od “kapitalaca” (Sanogo/Kanga/Ben) rešio jednu jedinu situaciju “1 na1”?! Uz sve to su jako spori I matori! Hoću Zvezdinu decu da gledam!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter