0
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

BIVŠI TENISER O ĐOKOVIĆU: Sve što se dogodilo uznemirilo ga je, osvojiće sledeću titulu gde god igrao!

Objavljeno: 09.02.22 u 20:09

Gred Rusedski govorio o prvom reketu sveta

Novaku Đokoviću nije bilo dozvoljeno da brani trofej i juri ljubilarnu desetu titulu u Australiji, te je već dosta vremena i nakon turnira u centru pažnje javnosti. Što se njegovog odsustva i šansi u nastavku sezone, govorio je britanski teniser, nekadašnji četvrti reket sveta, Greg Rusedski.

„Novak želi da završi karijeru kao najbolji teniser svih vremena. Verovatno želi da obori rekord Margaret Kord od 24 grend slema. Mislim da će na sledećem turniru, na kojem mu bude dozvoljeno da učestvuje, osvojiti titulu. Zapamtite moje reči“, rekao je Rusedski.

FOTO: Twitter/@GregRusedski1

Takođe se dotakao i Novakovih planova za dalje:

„Sve što se dogodilo u Australiji je sigurno uznemirilo Novaka. Sigurno sada razmišlja kako mora da osvoji Vimbldon, pa US open. Verujem da će imati neverovatnu godinu. Siguran sam da će stisnuti zube. Na terenu je radio stvari koje niko nikada nije“.

Greg je osvojio Masters 1000 turnir u Parizu 1998, kada je u finalu bez izgubljenog seta dobio legendarnog Pita Samprasa, igrao je godinu dana ranije finale US Opena, a ukupno je osvojio 15 trofeja u karijeri.

A kako Nole provodi vreme zabavljajući se na treningu pogledajte OVDE

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter