1
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

BIĆE SPEKTAKL U PUSTINJI: Đoković prijavljen za Indijan Vels, svi najbolji na svetu prisutni na spisku!

Objavljeno: 09.02.22 u 22:39

Biće paklena konkurencija na prvom Mastersu u sezoni

Poznat je spisak za turnir u Kaliforniji, a na njemu se nalazi i prvi reket sveta, Novak Đoković. Turnir se igra od 7. do 20. marta, a deluje da će konkurencija biti drastično jača nego prošle godine. Nakon što mu nije dozvoljeno učešće na AO, Novak će prve mečeve ove sezone odigrati u Dubaiju.

Što se situacije sa vakcinacijom tiče organizatori Mastersa u Indijan Velsu su objavili da je ona obavezna za navijače. Takođe, smernice postoje i za tenisere, ali ih nisu precizirali.

„Smernice za igrače su regulisane protokolima uspostavljenim od ATP i WTA, kao i svim ograničenjima od SAD u vezi sa statusom vakcinacije putnika koji ulaze u zemlju“, navodi se u saopštenju.

Na spisku su pored Đokovića i Rafael Nadal, Danil Medvedev, Saša Zverev, Stefanos Cicipas, kao i branilac trofeja iz prošle godine Kameron Nori i mnogi drugi elitni igrači iz vrha svetskog tenisa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter