0
Fudbal

FOTO: Twitter/@CAF_Online

U KREVETU SA PEHAROM: Najbolji dani u životu, Hvala Bogu! (FOTO)

Objavljeno: 08.02.22 u 18:27

Sadio Mane ne krije ponos zbog uspeha svoje reprezentacije

Fudbaler Liverpula i reprezentativac Senegala, Sadio Mane, i zvanično je proglašen najboljim igračem na turniru koji je njegova ekipa osvojila pobedivši u finalu Egipat nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Krilni fudbaler je pehar, za koji je on verovatno i najzaslužniji, poneo sa sobom u krevet:

„Ovo je najbolji dan u mom životu i najbolji trofej“, rekao je Mane dok je sa trofejem pozirao za kameru u svom krevetu. Takođe ispod slike na društvenim mrežama dodao je opis „Hvala Bogu!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sadio Mane (@sadiomaneofficiel)

Mane je kao neko ko je poznat po izuzetno velikom humanitarnom radu, zbog kog je, kao i zbog fudbalskih uspeha naravno, jedna od najkultnijih ličnosti te zemlje u novijoj istoriji. Strelac odlučujućeg penala je u karijeri osvojio gotovo sve moguće trofeje, ali sudeći po ponašanju nakon turnira, ovaj mu je izgleda najbitniji.

Takođe su trijumfom na Afričkom kupu nacija, „Lavova Teranga“ Fudbalskom savezu Senegala doneli 5.000.000 evra koliko je predviđena nagrada osvajaču turnira, u Senegalu ne nedostaje povoda za slavlje, a evo kakav doček su Mane i saigrači imali na ulicama Dakara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter