0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

PENZIONISANJE PRE TRIDESETE: Fudbaler objavio da više neće nastupati! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.22 u 17:49

Nije neočekivano ali svakako iznenađuje

Fudbaler Čelsija i jedan od najbolji afričkih fudbalera, Hakim Zijeh, objavio je danas da će se penzionisati iz nacionalnog tima Maroka u svojoj 28. godini, prenosi ESPN. On se pre nekoliko meseci imao sukob sa selektorom svoje reprezentacije, Vahidom Halihodžićem, koji ga je udaljio iz tima, a potom je krilni fudbaler na društvenim mrežama posvetio nekoliko, ne baš primerenih, objava treneru.

Zijeh trenutno nastupa za Čelsi, podeljena su mišljenja oko njegovih nastupa u Engleskoj i da li pruža predstave kao u Ajaksu, ali njegovo vreme provedeno u Londonu prolazi ispunjeno trofejima jer je prošle sezone osvojio Ligu šampiona, kao i UEFA Superkup.

Trenutno je sa klubom u Abu Dabiju gde ga očekuje najpre susret sa Al Hilalom, u okviru Svetskog klupskog prvenstva. Zanimljivo je da je za tamošnje medije rekao da je siguran kako je njihov rival u polufinalu veliki i organizovan klub, ali da ne zna puno toga o njima jer ga fudbal celokupno ne zanima previše.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter