0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA DONEO ODLUKU: Durent i Grin neće biti na Ol staru, evo ko ih menja!

Objavljeno: 08.02.22 u 09:24

Šansa da se dokažu!

Sve smo bliži jednom od najvećih spektakala u toku NBA sezone – ‘Ol star’ veče! Otkad je Nikola Jokić u najjačoj ligi sveta, za srpske navijače je posebno zanimljivo jer mogu da posmatraju magične poteze somborskog ‘dečaka’. Pre nekoliko dana objavljeno je ko će se sve naći na ovogodišnjem ‘Ol staru’, ali i tu ima promena, usred nekoliko povreda.

Svoj izostanak sa ‘Ol stara’ najavili su Kevin Durent koji nastupa za Bruklin Netse i dugogodišnji član Golden Stejt VoriorsaDrejmond Grin. NBA liga ubrzo je izabrala njihove zamene, a reč je o debitantima na NBA ‘Ol star’ utakmicama – Dežonta Marej i Lamelo Bol.

Marej ove sezone u dresu San Antonio Sparsa beleži 19.6 poena, uz 8.4 skoka i 9.2 asistencije po utakmici. Ima 25 godina i igra na poziciji organizatora igre.

Bolu je ovo druga sezona u NBA ligi i već je više nego fantastična.. Mladi plejmejker sa svega 20 godina u najjačoj ligi sveta beleži 19.5 poena, i po nešto više od sedam skokova i asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter