0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021 Pablo Cuevas (URU) v Miomir Kecmanovic Beograd, 24.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MIOMIR SLAVIO U SRPSKOM ‘OKRŠAJU’: Očekuje ga kvalifikant!

Objavljeno: 08.02.22 u 08:22

Zanimljiv duel dvojice srpskih tenisera!

Žreb je tako hteo, pa su se na startu turnira u Buenos Ajresu susreli srpski teniseri Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Prvi set pripao je Kecmanoviću rezultatom 6:4, ali onda se ‘probudio’ Đere i poravnao rezultat osvojivši drugi set rezultatom 1:6.. Ipak Laslo kao da je ostao bez snage, pa je Miomir odlučujući treći set lako osvojio sa 6:1 i tako odneo pobedu.đ

Miomir će se u narednom kolu sastati sa kvalifikanton Franciskom Serundolom iz Argentine.. Serundolo je trenutno 107. reket svega, a on i Kecmanović do sada nisu ‘ukrštali rekete’. Bolji iz njihovog duela bi mogao da se susretne sa braniocem titule – Švarcmanom.

Lajović je takođe juče savladao Benou Pera i njega sada očekuje duel sa Federikom Korijom, takođe argentinskim teniserom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter