0
Košarka

FOTO: Facebook/Portland Trail Blazers

KRAJ JEDNE ERE U OREGONU: Zvezda Portlanda napušta klub nakon gotovo decenije! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.22 u 17:33

Veliki trejd na zapadnoj obali 

Gotovo čitavu deceniju su Demijan Lilard i Si Džej Mekkalum činili ubitačan bekovski tandem ekipe Portlanda. Ipak tim danima, nakon perioda stagnacije i neuspešne evolucije u tim koji se bori za titulu, dani su odbrojani. Kako javlja uvek dobro informisani novinar Adrian Vojnarovski, Mekolum će napustiti Blejzerse u velikom trejdu sa Nju Orleans Pelikansima.

Pored iskusnog beka koji ove godine proslavlja 31. rođendan, ka Luizijani idu i Leri Nens i Toni Snel, dok bi u Oregon trebali da se preslele Džoš Hart, Tomaš Satoranski, Nikel AleksanderVoker, Didi Louzada i po pik iz prve i druge runde.

Šuter rođen u Kantonu, Ohajo, celu karijeru je u Portlandu, gde je izabran 2013. kao 10. pik na draftu, dok ove sezone beleži 20.5 poena, 4.5 asistencija i 4.3 skoka za 35 minuta provedenih na parketu u 36 utakmica koliko je do sada odigrao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter