0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@fcfulham

KAKVA LUDNICA U LONDONU: Mitar dva puta zatresao mrežu i stigao do 100. pogotka u Engleskoj!(FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 08.02.22 u 22:54

Ubedljiv trijumf domaćeg sastava!

U okviru 31. kola engleskog Čempionšipa, fudbaleri Fulama ugostili su Milvol. Ekipa trenera Marka Silve nastavila je sa fantastičnim partijima i zabeležila je novi trijumf. Utakmica u prestonici Engleske završena je rezultatom 3:0.

Ako Fulam nastavi u istom ritmu, nema sumnje da ćemo ih naredne sezone gledati u elitnom rangu engleskog fudbala. Srpski reprezentativac, Aleksandar Mitrović, vodi svoju ekipu ka Premijer ligi. Popularni Mitar je nezaustavljiv! Srbin je dva puta savladao golmana Bialkovskog!

Fulam je dominirao tokom svih 90 minuta igre. Tim iz glavnog grada Engleske je nametnuo svoj ritam i preuzeo incijativu od prvog sudijskog zvižduka. Gosti nisu imali odgovor na hrabru igru Fulama.

Domaćin je do prednosti stigao pogotkom Aleksandra Mitrovića u 29. minutu. Iskusni napadač je na rutinski način poslao loptu iza leđa čuvara mreže Milvola.

Odmah nakon velike pauze Mitrović je rešio pitanje pobednika! Bivši golgeter Partizana duplirao je prednost Fulama u 50. minutu i postigao 100. pogodak u Engleskoj. Do kraja šampionata ostalo je još 13 kola, a Mitroviću je za rekord po broju najviše postignutih pogodaka u Čempionšipu potrebno da zatrese protivničku mrežu u još dva navrata.

Konačan rezultat postavljen je u 87. minutu, kada je Bobi Rid stavio tačku na utakmicu 31. kola. Reprezentativac Jamajke je iskoristio asistenciju Fabija Karvalja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Fulam se trenutno nalazi na vrhu tabele! Izabranici Marka Silve imaju osam bodova prednosti i utakmicu manje u odnosu na drugoplasirani Blekburn.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter