0
Evrokupovi

(190906) -- ZENICA, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Edin Dzeko (front) of Bosnia and Herzegovina (BiH) breaks through during the UEFA EURO 2020 qualifier group J match between BiH and Liechtenstein in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Sept. 5, 2019. (Xinhua/Nedim Grabovica)

INTER JE PRVI POLUFINALISTA KUPA ITALIJE: Projektil Sančeza, Džeko pogodio protiv bivšeg kluba! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.22 u 23:25

Sjajan gol Aleksisa Sančeza!

Stadion ‘Đuzepe Meaca‘ u Milanu bio je mesto odigravanja četvrtfinalne utakmice Kupa Italije, između Intera i Rome. Aktuelni šampion Italije ponovo je ostavio odličan utisak i osvojio ceo plen. Inter je trijumfom sa 2:0 obezbedio plasman među četiri najbolje ekipe.

Tim koji sa klupe predvodi Žoze Murinjo još jednom nije uspeo da se suprotstavi nekoj od ekipa iz vrha italijanskog fudbala. Neroazuri su bili bolji rival tokom većeg dela utakmice.

Navijači Intera nisu zaboravili uspehe koje je njihov klub ostvario pod komandom legendarnog Portugalca. Murinjo je na dirljiv način dočekan pri izlasku na teren.

Gotovo da utakmic nije ni počela, a Rui Patrisio je već bio primoran da vadi loptu iz mreže. Oduzeli su domaći loptu na sredini terena, Perišić je probio po levom boku, pa zatim na sjajan način uputio centaršut ka Džeku. Visoki napadač se našao u srcu kaznenog prostora i na prepoznatljiv način je zatresao mrežu gostujućeg tima. Iskusni portugalski golman ostao je nemoćan nakon udarca Edina Džeka u 2. minutu meča.

Dugo se čekalo na promenu rezultata! Izabranici Simonea Inzagija su bili konkretniji, kontrolisali su i posed lopte, ali pogotka nije bilo sve do 68. minutu. Aleksis Sančez je podsetio na najbolje dane i postigao je vrlo efektan gol sa gotovo 25 metara udaljenosti. Pogledajte projektil koji je uputio reprezentativac Čilea.

Do kraja utakmice rezultat se nije menjao. Na programu su još tri utakmice četvrtfinala Kupa Italije. Za plasman među najbolje četiri ekipe bore se Juventus – Sasuolo, Atalanta – Fiorentina i Milan – Lacio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter