0
Evropske lige

FOTO: Tviter/@ManCity

GVARDIOLA O IZLASKU SVOJIH IGRAČA: Jedna stvar me uznemiruje! Biće kažnjeni! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.22 u 16:13

Pep Gvardiola za medije pričao o snimku svojih fudbalera

Nakon  incidenta u kome su učestvovali Džek Griliš, Kajl Voker i Rijad Marez, gde su na društvenim mrežama i u medijima osvanuli snimci njihovog sukoba sa obezbeđenjem lokala jer fudbalerima nije bio dozvoljen ulaz iz više razloga, jedan od njih je to što je Griliš bio u vidno alkoholisanom stanju, šef stručnog štaba Mančester Sitija Pep Gvardiola govorio je u svom prepoznatljivom stilu o incidentu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky Sports (@skysports)

„Jedino što me uznemiruje je to što me nisu pozvali da idem sa njima. Nadam se da će me sledećeg puta pozvati“

Zatim je stručnjak nastavio

„Na snimku se ne vidi sve. Imali su zajedničku večeru, na kojoj su trezni uživali sa svojim drugovima i delom osoblja iz kluba. Igrači znaju da rizikuju izlaskom jer danas postoje društvene mreže, ali svi su bili savršeni. Biće kažnjeni, ali zato jer me nisu pozvali sa njima“.

Takođe Španac je rekao da misli da su njegovi fudbaleri nepravedno tretirani. Ipak, Griliš je neko ko je poznat ,kao i većina engleskih fudbalera sa epitetom „lokalni dečko“, da je sklon izlascima, provodima a neretko i alkoholu, a zbog toga je još dok je nosio dres Aston Vile stekao epitet lošeg momka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter