0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Rad v Proleter (Novi Sad) Viktor Zivojinovic Beograd, 07.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIVŠI IGRAČI PROLETERA U NOVIM TIMOVIMA: Babić i Živojinović promenili sredine!

Objavljeno: 08.02.22 u 12:24

Dvojica bivših asova tima sa Slane Bare, imaju nove klubove.

Iskusni Siniša Babić se posle epizode u Uzbekistanu vratio u Srbiju, gde je potpisao ugovor do kraja sezone sa Radnikom iz Surdulice. Čovek koji je je u dva mandata kao kapiten predvodio Proleter, a igrao i za Krupu, niški Radnički i Larisu, sada će pokušati četi Dušana Đorđevića da pomogne u borbi za opstanak.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Cukaricki v Proleter (Novi Sad)
Sinisa Babic
Beograd, 16.10.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Takođe, novi klub ima i Viktor Živojinović. Brzonogi ofanzivac je trebalo da se tokom januara preseli u Rigu, ali je ipak dogovorio saradnju sa niškim Radničkim, pa će i on karijeru nastaviti na jugu Srbije. Živojinović je sa klubom sa ‘Čaira’ potpisao ugovor do 2024. godine. On je prethodno igrao za Proleter, te Jedinstvo sa Uba i Voždovac, a u nastavku sezone će biti na raspolaganju Radoslavu Bataku.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter