3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

SLAVILI ‘CRVENO-BELI’: Hrabra partija Meginih klinaca – Nestvaran pogodak Davidovca! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.22 u 17:24

Bitna pobeda u gostima..

Košarkaši Mege su na svom terenu dočekali ekipu Crvene zvezde u okviru 19. kola ABA lige i tom prilikom ostvarili jako bitnu pobedu. Počela je ekipa Mege dosta dobro, nakon prve deonice imala je i pet poena prednosti, ali je Crvena zvezda uspela da ‘zbije redove’ i polako okrene rezultat u svoju korist.

https://twitter.com/ABA_League/status/1490708844984651778

Već na poluvremenu je vodio tim Dejana Radonjića, a i treća deonica je pripala gostima, koji su u poslednju deonicu ušli sa 11 poena prednosti. Meč je okončan rezultatom 69:76!

U pobedničkom timu je najbolji bio Ognjen Kuzmić sa 17 poena, a pratili su ga Ivanović i Dobrić sa po 11 poena. Kod poraženog sastava se istakao Karlo Matković sa 20 poena i Aleksa Uskoković sa 13 poena.

Ovo je bila 16. pobeda Zvezde na 17 odigranih utakmica, dok je Mega doživela svoj 9. poraz. Mega sledeću utakmicu igra u gostima protiv ekipe Studentskog centra, dok Crvenu zvezdu očekuje duel sa Uniksom u gostima.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

3 Komentara

  1. MEGAMIŠKO JE NOTORNI ZVEZDAŠ KOJI NIKAD NIJE I NIKAD NECE POBEDITI VOLJENI KLUB. SVE OSIM OBJAVLJIVANJA KRAJNJEG REZULTATA JE BEZOBRAZLUK

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter