0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

RADONJIĆ NAKON TRIJUMFA: ‘Pobeda od velikog značaja!’

Objavljeno: 07.02.22 u 19:21

Zadovoljan je bio Zvezdin stručnjak!

Crvena zvezda savladala je ekipu Mege u okviru ABA lige, a nakon meča veoma zadovoljan je bio šef stručnog štaba – Dejan Radonjić:

FOTO: Starsport

‘Čestitam igračima koji su uspeli da se podignu posle izuzetno teškog perioda koji je ostao iza nas. Imali smo jako težak raspored, naporna putovanja, probleme sa koronavirusom i povredama, što je naravno uticalo na partije koje smo prikazali. Pobedili smo Cedevita Olimpiju i Olimpijakos, a poraženi smo od Milana i Monaka.’ – rekao je Radonjić i potom dodao:

FOTO: Starsport

‘Očekivali smo težak posao protiv Mege koja ima veliki potencijal i perpsektivu. Imali smo uspona i padova, dosta smo promašivali iz otvorenih pozicija, ali smo to kompenzovali ofanzivnim skokovima. Nadam se da ćemo u narednih nekoliko dana imati vremena da odradimo i neki trening u kompletnom sastavu, a pre svega da se osvežimo i odmorimo.’ – dodaje Radonjić i da je pobeda nad Megom od dosta velikog značaja:

FOTO: Starsport

‘Pobeda protiv Mege je od velikog značaja. Imali smo problema i uoči ovog duela. Nismo mogli da računamo na Cirbesa i Mitrovića, umor je naravno bio prisutan, ali su momci smogli snage da uprkos svim problemima stignu do cilja, stignu do pobede.’ – za sam kraj, Radonjić je rekao:

FOTO: Starsport

‘Treba nam odmora, treba nam nekoliko dana zajedničkog rada, jer igrači nisu na istom nivou fizičke spreme. Očekuju nas Uniks i Zadar. Ubitačan ritam se nastavlja, ali moramo da pronađemo način da nivelišemo stepen fizičke spreme u ekipi, jer je to od vitalnog značaja za nastavak sezone.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter