0
Evropske lige

Fudbal, Champions league, qualifications, season 2006/07 Crvena Zvezda (Belgrade) Vs. AC Milan (italy) Filippo Inzaghi AC Milan striker, celebrate after hi score the goal Belgrade, 22.08.2006. foto: SRDJAN STEVANOVIC

ODBIO ZAHTEV VLASNIKA KLUBA, PA DOBIO OTKAZ: Legendarni Italijan smenjen nakon novog remija! (FOTO)

Objavljeno: 07.02.22 u 23:55

Stručnjak će morati da potraži novi angažman!

Fudbaleri Breše vode veliku borbu u Seriji B, kako bi se od naredne sezone vratili u elitni rang italijanskog fudbala. Skauting služba i doskorašnji stručni štab su dobro birali pojačanja, pa su u klub u prethodnih nekoliko meseci stizala dobro poznata imena poput Rodriga Palasija i Valona Behramija. Ipak, uloga glavne zvezde u timu svakako je pripadala doskorašnjem šefu stručnog štaba, Filipu Inzagiju.

Legendarni Italijan je dobio otkaz nakon remija njegove ekipe na gostovanju Kozenci. Utakmica 21. kola završena je rezultatom 0:0, a uprava kluba je odlučila da uruči otkaz nekada jednom od najboljih golgetera na planeti.

Inzagi je odbio zahtev vlasnika kluba da promeni formaciju tima, a Masimo Čelino mu to nije oprostio. Popularnog Pipa na klupi Breše zameniće Dijego Lopes. Urugvajac je već predvodio ovaj sastav u periodu od februara do avgusta 2020. godine.

Filipo tim napušta u trenutka kada Breša zauzima treće mesto na tabeli, sa bodom manje u odnosu na drugoplasiranu Pisu i dva boda zaostatka u odnosu na Leće koje se nalazi na prvoj pozciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter