0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA VIŠE DILEME: Crvena zveda i Ado – priča koja traje već duže vreme konačno je dobila epilog!

Objavljeno: 07.02.22 u 10:48

Zvezda izvisila za veliko pojačanje.

Kako stoje stvari, crveno-beli neće uspeti da u svoje redove dovedu Edmunda Ada, igrača koji se već dugo nalazi na radaru srpskog šampiona. Gotovo je bilo izvesno da će novi igrač ekipe sa Marakane biti vezista Šerifa, međutim Sportski žurnal piše da moldavski klub nije pustio svog fudbalera da pređe u beogradski tim.

Naime, Šerif je za svog igrača tražio nešto više od dva miliona evra, plus 20 odsto procenata od sledećeg transfera. Zvezda je 2. februara morala da registruje pojačanja za Evrope, a čelnici pomenutog kluba iz Moldavije tog dana se nisu javljali Beograđanima.

I Ado se zatekao u neprijatnoj situaciji, pošto je odbio ponudu Midjtilanda upravo zbog Zvezde, pa će do kraja sezone morati da nosi dres Šerifa.

Tokom januarskog prelaznog roka u Ljutice Bogdana stigli su Ohi Omoijuanfo, Kristijan Pičini i Nemanja Motika, ali ova velika želja Crvene zvezde ostaje neostvarena, bar za sad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter