1
Domaći fudbal

Nenad Lalatovic Superliga Super Liga Srbije Vojvodina - Crvena Zvezda Novi Sad, Serbia, 22.11.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘EMOCIJE SU PREVAGNULE’: Kragujevčani i zvanično imaju novog trenera, Lalatović otkrio zbog čega je prihvatio poziv Radničkog! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.22 u 13:56

Na klupi Radničkog sedeće do kraja ove sezone.

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca i zvanično imaju novog trenera – od danas je to Nenad Lalatović, 44-godišnji stručnjak koji je sa pomenutim superligašem potpisao ugovor do kraja sezone.

Da nisam ovde proveo godinu dana kao igrač sa 18 godina i živeo u ovom gradu, ne bih verovatno ni prihvatio ponudu. Emocije su prevagnule, ovaj klub je meni mnogo tada pomogao – rekao je Lalatović i dodao:

Nije mi sada bilo lako da prihvatim sve ovo, jako mi je žao što je Radnički došao u tu situaciju da bude poslednji na tabeli jer ovaj klub i grad ne zaslužuju da bude na ovoj poziciji. Mislim da je uprava uradila dobar posao, doveli su dosta novih igrača, kvalitetnih i verujem da možemo da izborimo opstanak. To neće biti lako, pred nama je jedan dugačak put, biće to dugačkih i napornih tri i po meseca, ali sam siguran da ćemo i uz pomoć navijača, koji su fanatici i vole svoj klub, dati maksimum.

Popularni Lalat ističe da je Kragujevčanima falilo i malo sreće u dosadašnjem delu prvenstva.

– Radnički nije igrao toliko loše, koliko nije imao sreće. Igrači moraju da shvate jednu stvar: ne igram ja, igraju oni, a ja ću dati sve od sebe na svakoj utakmici jer ne bih ni ja voleo da ispadnemo iz lige. Mnogi su me zvali i pitali da li sam normalan što ulazim u sve ovo, ali osetio sam potrebu da treba da prihvatim i da zajedno svi ostvarimo ono što je za mnoge možda nemoguće.

Mladi stručnjak sa bogatim iskustvom kazao je da je pogledao raspored svih konkurenata u borbi za opstanak i da ekipu očekuje veoma teška borba.

Proleter je prvo kolo, jako teško, drugo kolo idemo Partizanu, a nakon toga nam dolazi Voždovac. Nadam se da ćemo u ta prva tri kola uspeti da uzmemo bodove. Mi ćemo na svakoj utakmicu ići na pobedu, ne smemo da kalkulišemo, nemamo vremena da eksperimentišemo, nego da osvajamo bodove – poručio je Lalatović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter