0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sscnapoli

ZANIMLJIVO U SERIJI A: Tačno dva sata u Veneciji, Sampa gazi ka opstanku, Miha mirno sa Empolijem!

Objavljeno: 06.02.22 u 17:12

Serija A ove sezone deluje dosta interesantno

Skoro nije bila zanimljivija sezona najjačeg ranga italijanskog fudbala, pa samim tim iz kola u kolo viđamo velika uzbuđenja. Danas u popodnevnom terminu su na programu bile tri utakmice, iako nije viđeno previše golova, mečevi su bili izuzetno interesantni.

Najveći ulog našao se na severu Italije, gde su u Veneciji domaćin i Napoli odigrali jednu tvrdu utakmicu. Gost iz Napulja slavio je reultatom 0:2, a strelac prvog gola bio je Viktor Osimen koji je tresao mrežu na isteku sat vremena igre. Meč je trajao preko 100 minuta a strelac u desetom minutu sudijske nadoknade bio je Andrea Petanja.

Sampdorija je na Luiđi Ferarisu deklasirala Sasuolo i tako prekinula niz užasnih rezultata u proteklom periodu, i upisala jako važnu pobedu da se odmakne od opasne zone. Golove su redom postizali Kaputo, Sensi, Konti i Kandreva sa bele tačke u nadoknadi vremena. Bivši fudbaler Intera je takođe upisao i dve asistencije i uveliko doprineo bitnoj pobedi tima iz Đenove.

Bolonja Siniše Mihajlovića odigrala je bez golova na domaćem terenu sa Empolijem i tako obema ekipama sa sredine tabele pripao je po bod. Najveću šansu imao je Federiko Di Frančesko, 15 minuta pre kraja utakmice. Fudbaler Empolija je uputio precizan udarac ali je stativa stajala između mreže i lopte. Pored toga nije bilo većih prilika na utakmici.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter