0
ATP

(191007) -- SHANGHAI, Oct. 7, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain celebrates after the men's singles first round match between Andy Murray of Britain and Juan Ignacio Londero of Argentina at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, Oct. 7, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

VREME JE ZA PROMENE: Marej izabrao proverenu opciju!

Objavljeno: 06.02.22 u 15:33

Pod komandom iskusnog stručnjaka Endi je osvojio tri grend slem titule!

Već nekoliko godina Endi Marej pokušava da se vrati na prepoznatljiv nivo. Povreda kičme je znatno uticala na nagli pad u karijeri iskusnog Britanca, pa je Endi napravio uspeh samim tim što se vratio na teren.

Marej je poslednji meč ove sezone odigrao u drugom kolu Australijan opena. Nekadašnji grend slem šampion poražen je u Melburnu od Taroa Danijela.

Britanac je odlučio da je vreme za promene! Prema tvrdnjama inostranih medija, Endi u stručni štab vraća nekadašnjeg trenera Danija Valverdua. Pomenuti dvojac je u periodu od 2010. do 2014. imao vrlo uspešnu saradnju. Marej je za to vreme osvojio US open (2012) i Vimbldon (2013).

Endi će nastupiti na turniru u Roterdamu, koji je na programu od 7. do 13. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter