0
ATP

FOTO: twitter/screenshot

ŠTA SE DEŠAVA SA SAŠOM: Zverev ne može do pehara ni u Seriji 250, prvenac za Kazahstanca! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.22 u 17:27

Turnir u Monpeljeu okončan trijumfom Bublika

Saša Zverev nakon ranije eliminacije na Otvorenom prvenstvu Australije gde je mogao do prvog mesta na teniskoj rang listi, prijavio se na učešće na turniru ATP Serije 250 u Francuskoj, Monpeljeu, gde je bio prvi nosilac. Ipak, Nemac nije mogao do titule jer je u finalu od njega bio bolji kazahstanski teniser Aleksadr Bublik bez izgubljenog seta, a rezultat u gemovima bio je 6:4, 6:3.

Šesti nosilac je do finala stigao pobedama preko Griespora, Erbera, BautisteAguta, a u polufinalu je pobedio srpskog tenisera Filipa Krajinovića takođe bez izgubljenog seta. Teniser rođen 1997. godine je mogao i imati većih uspeha do sada u karijeri, ali brojni stručnjaci smatraju da ga temperament u tome sprečava, a i nije preveliki ljubimac publike zbog čestih servisa ispod ruke.

„Veoma sam srećan, hvala publici što je bila uz mene. Znamo se još od 12. godine, pobeda nad Zverevom je veliki uspeh za mene“, rekao je Bublik posle trijumfa za 70 minuta.

Ovo je bilo 5. finale za Bublika, nakon Njuporta, Čengdua, Antalije i Singapura, a ovo mu je ujedno i prvi trijumf. Zverev ostaje na 19 trofeja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter