0
Košarka

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PAO NE POSTOJI BEZ NEMANJE: Fenomenalni Nedović blizu rekorda u Larisi, Panata jedva pobedila!

Objavljeno: 06.02.22 u 18:53

Sprski košarkaš ponovo vukao svoj tim do pobede

Muči se velikan u Evropi ove sezone, ali u domaćem prvenstvu znaju samo za jedan poraz. Ni danas nije bilo drugačije, istina uz mnogo borbe, pala je Larisa na svom parketu, a Panatinaikos je slavio 86:90. Šestostruki šampion Evrope do pobede je došao tek u poslednjoj četvrtini koju je dobio 14 razlike i tako anulirao sjajnu igru domaćina veći deo utakmice.

Tim iz Atine ponovo je spasao njihov najbolji košarkaš Nemanja Nedović, koji je danas odigrao jednu od najboljih partija karijere i ubacio 38 poena, uz šut iz igre 13/20 od čega fantastičnih 8 od 14 za tri, a na to je dodao i 2 skoka i 1 asistenciju za malo više od pola sata na parketu.

Dvocifreni su bili još Vajt sa 13 i Mejkon sa 10 poena, a srpski plejmejker Stefan Jović upisao je 7 poena i 1 skok za skoro 12 minuta provedenih na parketu. U redovima Larise sjajno je odigrao Stefan Mudi sa 19 poena, a pratio ga je Džejlen Hadson sa 17 poena i 9 skokova.

Panata je i dalje lider grčkog šampionata sa 11 pobeda i samo 1 porazom, zajedno sa Olimpijakosom koji ima identičan skor, a Larisa se nalazi na 10. poziciji sa pobedom, ali i dve utakmice više, od poslednjeg Iraklisa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter