0
Košarka

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NBA PARTIJA NEMANJE NEDOVIĆA: Srpski bek zaludeo navijače Panatinaikosa, malo je falilo da padne rekord karijere! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.22 u 22:21

Ovaj čovek nije ‘normalan’!

Srpski internacionalac Nemanja Nedović pružio je fenomenalnu partiju u okviru odloženog 10. kola grčkog šampionata.. Njegov Panatinaikos slavio je protiv Larise rezultatom 90:86, a Nemanja je još jednom pokazao o kakvom se košarkašu radi.

On je upisao čak 38 poena, šutiravši 8 od 14 za tri poena, kao i 5 od 6 za dva poena. Njegov rekord karijere iznosi 39 poena, pa je eto ostao ‘kratak’ za svega još jedan koš, kako bi srušio svoj lični rekord.

Treba naglasiti da je Panatinaikos do ove pobede uspeo da dođe uprkos činjenici da su u jednom trenutku gubili čak 19 razlike! Nedovića su na današnjem susretu pratili Vajt sa 13 poena i Mejkon sa 10, dok je Stefan Jović upisao sedam poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter