0
Košarka

(190831) -- FOSHAN, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Nikola Jokic of Serbia reacts during the group D match between Angola and Serbia at the FIBA Basketball World Cup 2019 in Foshan, south China's Guangdong Province, on Aug. 31, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

JOKIĆEV TRIPL-DABL: Slavili su Nagetsi protiv Bruklina! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.22 u 23:55

Prosto je neverovatno koliko se on poigrava sa rivalima!

Na Jokićevom mestu bi verovatno veliki broj igrača igralo još nekoliko minuta, kako bi upisalo koju brojku više.. Ipak, ne i on, aktuelni MVP sebe neće da opterećuje brojkama, pa je tako po ko zna koji put u karijeri ostao na klupi i odmarao, dok su njegovi saigrači održavali prednost.

Verovatno najbolji košarkaš sveta u ovom momentu, na terenu je proveo svega 29 minuta, koliko mu je bilo dovoljno da svoj tim odvede do pobede. On je za to vreme upisao 27 poena, uhvatio 12 skokova i podelio 10 asistencija. Zadnju deonicu skoro da nije ni igrao, jer je rezultat bio povoljan po njegov sastav.

Pored Jokića u ekipi Denvera su se još istakli Barton koji je upisao 21 poen, zatim Gordon sa 17, dok su po 12 ubacili Džef Grin i Monte Moris. U poraženom sastavu je najbolji bio Irving sa 27 poena i 11 asistencija, dok je Tomas imao 20 poena, a Grifin 19.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter