0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AdsKulubu

GDE BI MU BIO KRAJ DA JE OZBILJNO SHVATIO TALENAT: Baloteli je i dalje majstor, novi šou napadača! (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.22 u 16:50

Mario Baloteli ponovo pokazao tragove svog majstorstva

Bilo je dana kada je Baloteli demolirao Mančester junajted, kada je poredio sebe sa Leom Mesijem, kada je dovodio Žozea Murinja do ludila, kada je uništio Nemačku na Evropskom prvenstvu. Ti dani su, za jednog od najvećih talenata Evrope, daleka prošlost i usled neozbiljnosti njegov zenit karijere u kojoj je pokazao samo mrvicu potencijala. Ipak nakon brojnih neuspešnih, skoro čak i drugoligaških epizoda, napadač je pronašao sebe u turskoj Adani.

Pojačala se Adana ovog leta nakon ulaska u najjači rang takmičenja, imali su izabranici Vićenca Montele više ciljeve od borbe za opstanak, ali ovakvoj igri niko se nije nadao. Adana je u gostima savladala Rize rezultatom 1:3, i tako se našla na trećoj poziciji šampionata Turske.

Mario Baloteli je postigao dva pogodka, od čeka jedan jako efektan iz slobodnog udarca, i tako pomogao svom timu da dođe do trijumfa. Ovo su „Super Mariju“ bili deveti i deseti gol ove godine u prvenstvu i deluje kao da se napadač vraća na pravi put, u zrelijim godinama svoje karijere.

Preostali strelac za Adanu bio je Birkir Bjarnason, dok je utešni pogodak za Rize postigao Jusuf Sari. Adana je sada sama na trećoj poziciji, sa bodom iznad Alanje koja je remizirala kući sa Galatom, dok Rize ima sve manje šanse za opstanak i nalazi se na 18. mestu tabele sa 4 boda manje od Giresuna koji je prvi iznad opasne zone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter