0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Metalac Gornji Milanovac Almir Aganspahic (L) Bojan Mladjovic (C) Aleksnadar Zivkovic referre Novi Pazar 28.08.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

DOLAZI ZAMENA ZA JOVANOVIĆA: Čukarički dovodi napadača, može li do novog milionskog posla!? (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.22 u 19:49

Čukarički odlučio da nadomesti odlazak Đorđa Jovanovića

Napustio je Đorđe Jovanović Banovo brdo, i otišao u Makabi gde je već tresao mrežu, a Čukarički je postao bogatiji za skoro 2.000.000 evra. Ipak čelnici tog kluba ne sede skrštenih ruku i već su angažovali zamenu za mladog napadača a to je Almir Aganspahić, najbolji strelac Novog Pazara, prenosi Sportski žurnal.

Momak rođen u Sarajevu ima 25 godina, i već je 7 puta ove sezone tresao mrežu u dresu tima sa juga Srbije. S obzirom da je Novi Pazar postigao samo 20 golova do sada, Aganspahić je zaslužan za gotovo polovinu golova svoje ekipe, pa se Čukaričkom smatraju da može biti dostojna zamena Jovanoviću.

Almir je do sada pored Novog Pazara nastupao za Sarajevo, Osijek, Raufoš, Čelik iz Zenice, a najdublji trag je ostavio u Krupi gde je na 23 utakmice postigao 4 pogodka. Za sada u Pazaru igra najbolji fudbal u karijeri, i nada se da će uspeti da prenese trenutnu formu u Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter