0
Evropske lige

FOTO: @WatfordFC

TONU ZAJEDNO U ČEMPIONŠIP: Velika nula fenjeraša, da li je Hodžson mađioničar ili nema spasa!?

Objavljeno: 05.02.22 u 21:56

Barnli samo jednom pobedio za pola sezone

Fudbaleri Barnlija i Votforda odigrali su bez golova večeras na severu Engleske i tako nisu uspeli da naprave veći pomak u borbi za opstanak. Biće izuzetno teško i jednoj i drugoj ekipi da se nađu iznad crte pogotovu jer je između njih Njukasl koji je ove zime najveći potrošač na svetu, te teško je očekivati da će se naći ispod jedne od ove dve ekipe.

Utakmicu nije karasio neki preterano jak ritam niti lep sadržaj. Barnli je imao nešto više od igre, ali nije uspeo da realizuje inicijativu. Dve najbolje prilike za Klaretse su imali Maksvel Korne i Vout Veghorst, napadčki dvojac je u dva navrata bio najbliži golu rivala, dok je najbolju šansu za goste večeras imao Tom Kleverli u samoj završnici kada je šutirao sa distance, ali Nik Poup je sačuvao bod domaćinu.

Barnli je poslednjeplasirana ekipa Premijer lige, sa samo 13 bodova i jednom pobedom u 19 mečeva! Votford je prvi ispod crte sa 15 bodova, a Norič koji je prvi iznad njih ima 16. Videćemo da li će legendarni Roj Hodžson uspeti da regrupiše Stršljenove i održi ih u elitnom rangu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter