0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2019-2020 Partizan v Primorska Koper head coach Andrej Zakelj Beograd, 29.12.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

STUDENTSKI CENTAR OSTAVIO KRKU NA ZAČELJU TABELE: Veliki preokret u Podgorici, domaćin nadoknadio -19!

Objavljeno: 05.02.22 u 08:49

Važan korak ka ostvarenju cilja!

Košarkaši Studentskog Centra sjajnim igrama prethodne sezone izborili su plasman u elitni rang regionalnog takmičenja. Ekipa trenera Žakelja igra na solidnom nivou i ove sezone, a sinoć su ostvarili novu pobedu. Crnogorski sastav je nakon velikog preokrata u Podgorici savladao Krku. Utakmica u prestonici Crne Gore završena je rezultatom 86:76.

Tim iz Novog Mesta je u jednom trenutku imao +19, ali to im nije bilo dovoljno da dođu do pobede u Podgorici. Domaćin je brzo zaboravio očajnu igru iz prve deonice, a onda je zaigrao na znatno kvalitetnijem nivou.

Krka jednostavno nije uspela da ponovi igru iz uvodnog perioda utakmice. Gosti nisu pronalazili rešenja u ofanzivi, a Studentski Centar je sve to znao da kazni.

Crnogorski predstavnik je sada na učinku od sedam pobeda i 10 poraza, dok se Krka koja ima skor 3-14 nalazi na samom začelju tabele.

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Erik Nil sa 24 poena i sedam asistencija, Flečer Megi je dodao 20, Kenan Kamenjaš 18 poena i 10 skokova.

U ekipi Krke istakao se Jurij Macura sa 14, dok su Stipčević i Lapornik dodali po 10 poena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter