0
ATP

Tenis, Davis Cup, .Serbia Vs. Australia.Janko Tipsarevic Vs. Lleyton Hewitt.Belgrade, 21.09.2007..foto; Srdjan Stevnovic

ŠOKANTNA ODLUKA SELEKTORA AUSTRALIJE: Kirjosa nema na spisku za Dejvis kup, grend slem titula nije dovoljna!

Objavljeno: 05.02.22 u 11:50

Veliko iznenađenje!

Šokantna vest stiže iz Australije… Selektor Dejvis kup reprezentacije ove zemlje, Lejton Hjuit, izostavio je Nika Kirjosa sa spiska igrača za koje računa za meč protiv Mađarske.

Kirjos je pre samo nekoliko dana postao grend slem šampion u dublu, a njegovi kvaliteti u singl konkurenciji su dobro poznati svetskoj teniskoj javnosti.

Hjuit je na okupljanje pozvao Luka Savila, Aleksa De Minaura, Tanasija Kokinakisa, Alekseja Popirina i Džona Pirsa. Zanimljivo je da je poznati Australijanac išao toliko daleko, da je izabrao debitanta Savila pre Kirjosa.

Lejton se obratio medijima, ali nijednom nije spomenuo Kirjosa pred kamerama.

-Ovo je trenutno lista momaka na koje računam. Mislim da smo dobro pokriveni i u singlu i u dublu. Očekujem pobedu protiv Mađarske – poručio je Hjuit.

Ukoliko Australija ne opravda ulogu favorita, nekadašnji ‘prvi reket sveta’ bi mogao da se nađe na udaru tamošnje javnosti. Ne postoje informacije da li je u pitanju loš odnos selektora i igrača, ili jednostavno Hjuit smatra da Kirjos ne zaslužuje mesto u timu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter