1
Evropske lige

Fudbal UEFA Europa League Group L season 2019-2020 Partizan v Astana Umar Sadiq celebrates after scoring a goal Beograd, 12.12.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SADIK PONOVO ‘REŠETA’: Bivši as Partizana osigurao pobedu Almerije! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.22 u 09:16

Srđan Babić je odigrao ceo meč za pobednički sastav!

Sudija Moreno je u petak, od 21 čas, dao znak za početak utakmice između Almerije i Ibice. Duel 26. kola španske LaLige 2 završen je trijumfom domaćina. Almerija je slavila rezultatom 2:0, a pobeda je mogla biti i ubedljivija kada se pogleda odnos snaga na terenu.

Dugo se čekalo na prvi pogodak! Almerija je do prednosti stigla tek u 58. minutu, kada je Ramazani bio precizan sa bele tačke.

Isti igrač je u 75. minutu propustio priliku da duplira prednost domaćeg sastava. Ramazani je ponovo izveo kazneni udarac, ali ovog puta nije uspeo da savlada golmana Domingeza.

Pobedu domaće ekipe osigurao je Umar Sadik! Bivši as Partizana poslao je loptu u mrežu Ibice u 2. minutu sudijske nadoknade.

https://youtu.be/1V0_fSOQNoI

Almerija se trenutno nalazi na 2. mestu na tabeli i ima identičan broj bodova kao prvoplasirani Eibar, ali i utakmicu više.

Celu utakmicu u redovima domaćeg sastava odigrao je Srđan Babić. Pozajmljeni štoper Crvene zvezde je standardni član prve postave ekipe koja za cilj ima povratak u elitni rang španskog fudbala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter