0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 17: Milan Pavkov of Crvena Zvezda celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League Play-Offs Leg One match between Crvena Zvezda and CFR Cluj at on August 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘SAD MOGU DA MI PONUDE I MBAPEA’: Ješić izneo prve utiske sa Maldiva, otkrio da li postoje šanse da dovede Pavkova!

Objavljeno: 05.02.22 u 16:20

Već smo pisali danas da je nekadašnji trener Partizana, Miodrag Ješić, pronašao novi trenerski angažman. Naime, on je preuzeo Maziju sa Maldiva.

Ovaj posao će mu biti 24. u karijeri, što je svakako zadivljujuće. U razgovoru za ‘Sportski žurnal‘, Ješić je izneo prve utiske, i otkrio da očekuje još jedno pojačanje.

Iskusni trener je upitan da li bi taj igrač mogao da bude neko poput Pavkova, na šta je Ješić odgovorio:

– Sutra dolazi taj stranac – špic, nisam ga video… Više ne postoji mogućnost dovođenja stranca… Sad mogu da mi ponude i Mbapea, popunjeno je, ali što se tiče budžeta, klub nema mogućnost da angažuje igrača kakav je, na primer, Pavkov.

Takav fudbaler pravio bi razliku jer su ovde igrači u principu niži. Istina, hitri su, ali, taktika je problem svuda u afričkim i azijskim zemljama – objasnio je čuveni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter