0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘POSTOJI MALI PRITISAK’: Zvezdin novi biser blista nakon priprema sa prvim timom, jedva čeka da debituje u crveno-belom dresu!

Objavljeno: 05.02.22 u 15:20

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se iz Turske sa ovogodišnjih zimskih priprema.

Uskoro crveno-bele očekuje i nastavak sezone, a Vladimir Lučić, jedan od najmlađih članova Crvene zvezde, izneo je utiske nakon tronedeljnog pripremnog perioda u Turskoj.

Bilo je naporno, ja sam se neposredno pred početak priprema zarazio korona virusom, koji me je malo sputao, ali brzo sam se vratio. Pripreme su bile izuzetno teške, međutim svi momci su predano radili. Ovo je za mene veliko iskustvo. Postoji mali pritisak, kada si deo Crvene zvezde, toliko velikog kluba, moraš da naučiš da se nosiš sa takvim teretom. – počeo je Lučić.

Talentovani fudbaler govorio je o samom debiju, pri čemu je naglasio da priželjkuje da ponovo zaigra za crveno-bele.

Hvala Misteru na ukazanom poverenju, nadam se da sam šansu iskoristio i da sam se dovoljno dokazao. Bio sam veoma nestrpljiv, jedva sam čekao da me trener pozove. Nadam se novim utakmicama u Crvenoj zvezdi, pokušaću da sve prilike iskoristim.

Devetnaestogodišnji talenat, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u IMT-u, osvrnuo se i na vremenske uslove u Turskoj, ali govorio i o taktičkim treninzima.

Stručni štab obraća pažnju na najsitnije detalje, često uvežbavamo taktiku, koja je svakako prilično važna. Treninzi po kiši mi nisu smetali, iskreno volim da treniram po takvom vremenu – završio je Vladimir Lučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter