0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN SLAVIO NA ‘KRILIMA’ AVRAMOVIĆA: Velika drama pripala crno-belima, Žoc će morati da priča sa igračima!

Objavljeno: 05.02.22 u 19:17

Crno-beli se se muče tokom ovog dela sezone…

Crno-beli su po drugi put u sezoni savladali Borac, a ovoga puta je Parni valjak slavio rezultatom 75:68 i na taj način došao do 15. pobede u regionalnom šampionatu posle 18 odigranih duela. Ekipa Željka Obradovića je dobro započela utakmicu i odmah na startu povela sa 8:0, ali su gosti iz Čačka brzo nadoknadili zaostatak, pa je prva četvrtina okončana rezultatom 18:17. Imali su crno-beli vođstvo i u većem delu drugog perioda, ali se ipak na poluvreme otišlo pri nerešenom rezultatu (31:31).

Usledila je serija Partizana 12:0 na početku drugog dela igre, da bi nakon toga rival ponovo uspeo da se približi i dođe do jednocifrenog zaostatka. Odolevao je Parni valjak svim pokušajima Borca da se u potpunosti vrati u duel i na kraju došao do pobede rezultatom 75:68.

Ono što je najbitnije za crno-bele, jeste nova pobeda.


Utakmicu je obeležilo mnogo grešaka sa obe strane, jako tvrda utakmica u kojoj nije obilovalo pregršt dobrih poteza, što je razočaralo navijače na tribinama.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Avramović sa 20 poena, Ledej je dodao 13 dok je Lesor meč završio sa 11 poena. Sa druge strane, Todorović se istakao sa 13 poena, Tomašević je upisao 11 a Novaković jedan poen manje.

Uskoro opširnije…

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter