0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN ZAVRŠIO PRIPREME: Natho u epizodi ‘forma je prolazna, klasa je večna’ – proradile i mlade snage ‘parnog valjka’! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.22 u 17:05

Fudbaleri Partizana pobedili su Dinamo Batumi rezultatom 3:1 u poslednjoj prijateljskoj utakmici pred nastavak prvenstva.

Aleksandar Stanojević odlučio je da utakmicu počnu sledećih 11 igrača: Stevanović, Živković, Miletić, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Jojić, Terzić, Natho, Jović i Rikardo.

Već u 6. minutu Partizan je doživeo ‘hladan tuš’ kada je Mamučašvilija nakon sjajnog centaršuta Milana Radina uspeo da zatrese mrežu ‘parnog valjka’. Uspeli su crno-beli da se trgnu, preuzmu inicijativu na terenu i preokrenu rezultat, već do kraja prvog dela igre.

Prvo je u 37. minutu Bibras Natho sjajno proigrao Terzića, koji je još jednom pokazao zašto važi za jednog od najtalentovanijih igrača u našoj zemlji. Brzonogi fudbaler je slabijom nogom matirao protivničkog golmana. Preokret Partizanu je doneo Rikardo, u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Natho je ponovo bio u ulozi asistenta, a napadač sa Zelenortskih ostrva je bio siguran i tako svoj tim sa jednim golom prednosti odveo na odmor. Tačku na ovu utakmicu postavio je talentovani Marko Milovanović u 84. minutu, kada je iskoristio veliku grešku Azatskog.

Partizan je na pripremama u Turskoj ostvario dve pobede, i isto toliko poraza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter