0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PA OVO JE HIT: Holender u ulozi profesora, uči svoje saigrače da govore mađarski – evo sa kim mu je bilo najzeže! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.22 u 14:20

Bar se trude da nauče mađarski…

Fudbaleri Partizana završavaju zimske pripreme, na kojima su vredno radili kako bi što spremnije dočeli predstojeće obaveze u domaćem prvenstvu i Ligi konferencija, a danas je na programu i poslednja ‘provera’ u Beleku.

Pored brojnih obaveza i napornih treninga, četa Aleksandra Stanojevića se trudi da slobodno vreme iskoristi na najbolji mogući način. Pošto se u redovima Partizana nalazi i fudbaler sa mađarskim pasošem, Filip Holender, ostali igrači se trude da koliko toliko savladaju mađarski jezik.

Brzonogi fudbaler je danas svojim saigračima održao jedan ‘školski čas’, na kom su prisustvovali defanzivci Nemanja Miletić i Bojan Ostojić, a kako su se snašli u učenju mađarskog jezika, pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter