0
Evropske lige

FOTO: @ACSparta_CZ

KIKS PARTIZANOVOG RIVALA: Sparta jedva preživela restart, gol misaona imenica za tim iz Praga! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.22 u 21:00

Rival Partizana nema ohrabrujuć povratak

Na početku nove polusezone u Češkoj, Sparta je ostala bez municije i tako odigrala svoje premijerno gostovanje u Češkim Budejovicama bez golova. Domaćih iz Južne Bohemije je bio čak i daleko opasnija ekipa, dok izabranici Pavela Vrbe nisu pokazali gotovo ništa.

Nakon današnje igre Sparta definitivno mora da pali lampice i u hodu rešava probleme nastale nakon zimske pauze, jer je napad sasvim solidno funkcionisao jesenas, a današnja predstava tima iz Praga, koji je igrao u veoma jakom sastavu, iako nedostaje par prvotimaca, može samo da donese optimizam u Humsku, jer je upravo Sparta rival Partizana u narednoj rundi Lige konferencija.

Ovo je bila prilika jednom od najvećih Čeških timova da se izjednači sa Slavijom i Plzenjom, nakon poraza crveno-belih iz Praga od fenjeraša iz Karvine na domaćem terenu, a Viktorija tek sutra ima svoj meč sa Hradecom, nakon koga može da se osamostali na vrhu tabele prvenstva u Češkoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter