0
Evropske lige

FOTO: @acmilan

DERBI DELA MADONINA ZAČINIO TRKU: Žiru za tri minuta pokazao klasu, titula može svima! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.22 u 20:11

Još jedan derbi u Milanu je iza nas

Derbi 24. runde Serije A završen je trijumfom Milana na Đuzepe Meaci rezultatom 1:2 i tako još više zakuvao borbu za Skudeto. Ovo je bila idealna prilika da Neroazuri naprave razliku i odlepe se na bezbedniju distancu od prvih pratilaca, ali se tim Stefana Pijolija itekako pitao. Utakmica je bila izuzetno tvrda i borbena, u skladu sa ulogom koji je nosila, ali su nominalni gosti pronašli snagu za preokret.

Inter je poveo u 38. minutu nakon korenera koji je izveo Hakim Čalhanoglu, u šesnaestercu se najbolje snašao hrvatski fudbaler Ivan Perišić i tako savladao Majka Manjana. U drugom poluvremenu bilo je dosta manje sadržaja a Milan je konstantno imao blagu inicijativu, da bi Olivije Žiru ponovo pokazao zašto se njegovu ulogu toliko cene gotovo svi stručnjaci sa kojima je sarađivao i u svega tri minuta postigao dva gola i tako režirao preokret.

Sada je svega bod razlike iza ova dva rivala, s tim da je Inter prvoplasirani ali i sa utakmicom manje, dok Milan ima tri boda više od trećeplasiranog Napolija, od kojeg takođe ima i utakmicu više. Četvrta je Atalanta, sa dve utakmice manje od Rosonera i koja sa dva trijumfa može da im se primakne na svega tri boda. Sve je još otvoreno u trci za skudeto.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter