0
Evropske lige

FOTO: Instagram/maccabitlvfc

DEBI IZ SNOVA: E zbog ovoga je doveden – Đorđe Jovanović se golom predstavio navijačima Makabija! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.22 u 18:49

Bolji početak nije mogao da zamisli.

Nedavno je Đorđe Jovanović napustio Banovo brdo i otišao u Izrael, gde je potpisao ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva. Klub koji sa klupe predvodi Mladen Krstajić morao je da iskešira 1.900.000 evra za usluge mladog napadača, što uopšte nije mala cifra.

Ipak, sve nagoveštava ka tome da će im se pomenuta investicija i te kako isplatiti. Danas je Makabi odmerio snage sa Kirjatom, a srpski napadač je počeo meč sa klupe, pošto je sa novim timom odradio samo dva treninga.

Pošto je Krstajiću bilo jasno da ima problema u ofanzivnoj liniji, u 60. minutu odlučio je da šansu pruži upravo Jovanoviću, koji mu je uzvratio na najbolji mogući način.

Svega osam minuta nakon ulaska na teren, doskorašnji golgeter Čukaričkog je postigao jedini i pobedosni gol za svoj tim. Iskorsito je dodavanje Bitona i bez većih problema matirao protivničkog golmana, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter