0
Evrokupovi

Marko Lazetic Super liga Srbije, superliga, Crvena Zvezda - Rad Belgrade, Serbia, 29.11.2020. November 29. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SRBIN ODUŠEVIO PIOLIJA: Trener Milana ne prestaje da hvali Lazetića! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.22 u 20:51

Veliki derbi je na programu u subotu!

Ljubitelji italijanskog fudbala raduju se utakmicama 24. kola Serije A! U subotu, od 18 časova, na programu je veliki milanski derbi između Intera i Milana. Neroazuri pokušavaju da odbrane titulu, ali Napoli i Milan su glavni konkurenti, koji imaju cilj da skinu Inter sa trona.

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021
Crvena Zvezda v AC Milan
head coach Stefano Pioli
Beograd, 19.02.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Šef stručnog štaba Milana, Stefano Pioli, izašao je pred novinare dan uoči velikog derbija. Osim klasične najave utakmice, iskusni stručnjak govorio je o novom pojačanju, Marku Lazetiću. Doskorašnji napadač Crvene zvezde brzo je uspeo da oduševi trenera, pa je Pioli imao samo reči hvale za golgetera.

-Čini mi se da već poseduje snažan karakter, ima cilj da postane veliki igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije u kombinaciji sa odličnom tehnikom. Sutra će biti sa nama i počeće da uviđa šta je italijanski fudbal i šta znači biti u Milanu – istakao je trener Milana u najavi derbija sa Interom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter