0
Evropske lige

(191107) -- MILAN, Nov. 7, 2019 (Xinhua) -- Manchester City's goalkeeper Claudio Bravo (Bottom) vies with Atalanta's Josip Ilicic during the UEFA Champions League Group C football match between Atalanta and Manchester City in Milan, Italy, Nov. 6, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

PSIHIČKI PROBLEMI GA DRŽE VAN TERENA: Iskusni fudbaler ponovo ima velike probleme!

Objavljeno: 04.02.22 u 08:52

Delovalo je da će mu biti bolje!

Josip Iličić pre više od godinu dana šokirao je svet kada je bio blizu odluke da povuče iz profesionalnog igranja fudbala.. Tada su mnogo nagađali koji su razlozi za depresiju sjajnog fudbalera, ali odgovor nije nađen. Ono što je očigledno jeste da su se problemi nastavili i da Josip definitivno nije uspeo da oporavi.

Tome svedoči i najnovija informacija koja dolazi iz Italije.. Tamošnji mediji tvrde da on nije registrovan za Ligu Evrope upravo zbog psihičkih problema. Za medije je govorio šef stručnog štaba AtalanteGasperini.

‘Nije mi lako da pričam o ovakvim situacijama jer su jako lične. Bili smo i uvek ćemo biti uz njega. Svakom od nas u glavi se vrte različite misli. Ostaje nam samo da se nadamo da će se uskoro izboriti sa tim. Postoje situacije koje su iznad fudbala. Josip je ove godine radio kao nikada. Ne znamo kada će nam ponovo biti dostupan. Naša svest je kao džungla. To je posao kojim se bave psihijatri. Nadam da će se vratiti i ponovo otkriti igru zbog koje će uživati na terenu.’ – rekao je Gasperini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter