1
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 OFK Backa v Partizan Lazar Markovic (C) celebrates after scoring a goal with Aleksandar Scekic Igor Vujacic Ivan Obradovic Jean-Christophe Bahebeck (R) Backa Palanka, 20.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PROMENILI SU PLOČU: Sprema se masovna imunizacija u Humskoj ulici, evo kada će se fudbaleri Partizana vakcinisati!

Objavljeno: 04.02.22 u 14:33

Crno-beli doneli važnu odluku.

Juče je odjeknula vest da će svi klubovi koji budu budu želeli da igraju Evropu morati da imaju vakcinisane igrače, pa je to ‘urodilo plodom’ u Humskoj ulici, pošto su fudbaleri Partizana odlučili da se konačno vakcinišu.

Trenutno stanje u redovima ‘parnog valjka’ je takvo da 11 nije imunizovano, ali će to uraditi već u ponedeljak, kada se vrate sa zimskih priprema, piše Telegraf.

Podsetimo, četa Aleksandra Stanojevića prolećnu polusezonu startuje u 11. februara kada će na ‘Čairu’ gostovati ekipi Radničkog iz Niša, dok će 17. februara nastaviti borbu u Ligi Konferencija, kada će u Pragu igrati protiv Sparte prvi meč 1/16 finala novoformiranog takmičenja, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u glavnom gradu Srbije.

Crno-beli su jesenji deo šampionata završili na liderskoj poziciju u Superligi Srbije, sa pet bodova više u odnosu na večitog rivala.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter